Betalen

Bestellen bij eSigaretonline.nl is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst en betaald wordt direct verzonden zodat u uw bestelling de volgende dag al in huis hebt! Naast de supersnelle levering berekent eSigaretonline.nl vanaf  € 15,- géén verzend- en of handelingskosten (bij bestellingen tot € 15,- wordt € 1,50 bijdrage in de verzendkosten berekend).

Producten die niet door de brievenbus passen worden verzonden met pakketpost. Pakketpost betaald u €6,75 per pakket wanneer u voor minder dan €50,- koopt. Boven de €50,- is dit gratis

Online bestellen:
Online bestellen bij eSigaretonline.nl is heel eenvoudig. Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen, smaken veranderen of aantallen wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor verzend- en betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven mailadres van ons een bevestiging van de bestelling.

Betaalopties

iDeal
– Veilig en gemakkelijk online betalen in uw eigen internet betaalomgeving.
– Voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis

PayPal
– Veilig en gemakkelijk online betalen in uw eigen internet betaalomgeving.
– Voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis

Credit Card
Deze betaalmogelijkheid is niet meer beschikbaar als resultaat van nieuwe regelgeving omtrent de tabakswarenwet en de aangepaste regelgeving van de Credit Card maatschappijen.

Overboeking per bank
– U dient het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van het ordernummer van uw bestelling op het volgende rekening nummer:

NL41INGB0007683137

– Voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis (indien de betaling bij ons binnen is)