Elektrisch roken

Elektrisch roken is in veel gevallen gezonder dan traditioneel roken. Dit komt doordat u het nicotinegehalte van de e-sigaret in veel gevallen zelf kunt reguleren. Een e-sigaret moet gevuld worden met een vloeibare vulling. Hierin zitten al diverse bestanddelen, maar u voegt er desgewenst zelf nog een smaakje aan toe. U bepaalt ook zelfhoeveel nicotine er in de vulling zit. Elektrisch roken is voor alle volwassenen bereikbaar als u online bestelt, dan heeft u uw bestelling snel in huis.

Opzoek naar een e-sigaret Starterset?

✓ ruim assortiment

✓ passend advies

✓ jarenlange ervaring

Elektrisch roken zoals u dat wenst

Een e-sigaret van bijvoorbeeld Caliburn is volledig op uw wensen aan te passen met een box mod. Dit geldt niet alleen voor het nicotinegehalte, maar vooral ook voor de smaak. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar. Denk hierbij aan natuurlijke smaken als aloë vera, of bijzondere fruitsmaken als dragonfruit. Nog bijzonderder zijn de ‘bakery-smaken’, met de lekkerste taartsmaken, zoals banana cake en lemon tart. Zo wordt elektrisch roken een feestje, helemaal als je je rookwaren eenvoudig online bestelt. U heeft uw rookwaren dan snel in huis.

Uw rookwaar voor elektrisch roken online bestellen

Alle bijzondere smaken waarvan u kunt genieten tijdens het roken, kunt u online kopen in de webshop van eSigaretonline.nl. Verder bent u van harte welkom in onze winkels in Deventer en Hengelo. Onze gepassioneerde medewerkers vertellen u dan alles over elektrisch roken en de rookwaren die u daarvoor gebruikt. U bereikt ons bij vragen ook via 0570 52 62 70. Al onze medewerkers hebben veel ervaring, dus zij beantwoorden uw vragen vakkundig.