Garantie

Verdampers (coils, tanks, clearomizers)

Op de verdampers is het helaas niet mogelijk om een garantie te bieden. U zou deze moeten controleren bij binnenkomst of deze werken. Dit is de zoganaamde DOA garantie (Death on arrival)
Heeft u na een week al een probleem met een verdamper dan kan het zijn dat u een slecht product heeft ontvangen of dat er misschien een kleine aanpassing moet komen in uw dampgedrag.
Een verdamper gaat gemiddeld tussen de 1 week en 12 weken mee (vaak tussen de 30ml en 80ml) . Dit is helemaal afhankelijk van de liquid die u gebruik maar natuurlijk ook van de hoeveelheid liquid die u gebruikt.
Indien u vragen heeft over een kapotte verdamper dan mag u altijd een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar 0570 52 62 70 en dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Batterijen(houders) en laders

Op onze batterijen en laders rust 3 maanden garantie. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de batterijen zo vaak vervangen dienen te worden maar zoals u begrijpt verliest een batterij vermogen zodra deze vaker gebruikt is.
De meeste mensen laden een batterij dagelijks op. Anderen doen dit maar 2 keer per week en nog weer anderen doen dit 2 keer per dag (afhankelijk van het model). Hierdoor geven wij 3 maanden garantie.

Let er op met het laden van de batterijen dat u de lader op de juiste manier in de batterij plaatst.

 

E-LIQUIDS en toebehoren voor E-LIQUIDS

Aangebroken liquids kunnen niet retour. De meeste liquids zijn voorzien van een seal. Wanneer deze niet verbroken zijn kunnen deze retour. De liquids die niet zijn gesealed kunnen wij helaas ook niet retour nemen.
Heeft u een aangebroken flesje maar smaakt deze niet zoals u had gehoopt dan adviseren wij eventueel te ruilen met iemand anders. Het is natuurlijk altijd het geval dat smaken heel erg kunnen verschillen.
Ook kan het zijn dat u deze na een bepaalde tijd toch wel heerlijk vind omdat de kans aanwezig is dat uw smaak nog behoorlijk gaat veranderen. Dit is zeker het geval in de beginperiode.

Overige onderdelen en accesoires 

Op de overige onderdelen krijgt u een garantie van 12 maanden.