Verzending

Briefpost verzending is gratis vanaf €15,-

Bij besteding van €15,- heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor gratis briefpost verzending. Onder de €15,- betaald u een bijdrage van €1,50 voor het verzenden en verwerken van de bestelling.
Bij bestelling van €50,- of meer heeft u de mogelijkheid om deze te laten verzenden met pakketpost. Onder de €50,- betaald u een eigen bijdrage van €6,75 voor het verzenden met pakketpost. U ontvangt een email met de track en trace zodra deze verwerkt is bij PostNL of Fietskoeriers (samenwerking met DHL). Dit is meestal tussen 17:30 en 19:00 op de dag van verzending.

Normaal gesproken heeft u uw bestelling de volgende dag binnen wanneer deze zijn besteld op werkdagen voor 17:00. Af en toe is dit nog uit te stellen voor ons maar tot 17:00 weet u zeker dat wij deze dezelfde dag nog verzenden.
PostNL geeft een garantie dat 95% van alle bestellingen de volgende dag bij de mensen thuis in de brievenbus ligt, Fietskoeriers zelfs 98%. Het wil dus wel eens voorkomen dat een bestelling een dagje of 2 dagen later komt. Ook kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat een bestelling zoek raakt in het verwerkingsproces van PostNL en hiervoor zouden wij willen vragen om toch een beetje geduld te hebben. Wanneer het pakket na 5 werkdagen nog niet aangekomen is bij u dan zullen we het pakket opnieuw verzenden.

 

Bezorging

Als we uw betaling op werkdagen voor 17.00 uur binnen hebben, wordt uw bestelling dezelfde dag dag nog verstuurd.

LET OP: zodra u het mailtje ontvangt dat uw bestelling verzonden is, zijn wij afhankelijk van PostNL. Heeft u een week nadat uw bestelling verzonden is, uw bestelling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op, onder vermelding van uw bestelnummer.

Transportrisico

Verzending gebeurt op risico van de verkoper. Wij kunnen echter geen harde levertermijn stellen. Als uw bestelling niet aankomt, dan wordt deze opnieuw verstuurd. De klant is verantwoordelijk voor het geven van een correct adres.

Afhalen

U heeft ook de mogelijkheid om u bestelling af te komen halen in onze winkel.

Vrijwel direct na het plaatsen van uw bestelling is het mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel.
De openingstijden zijn:

Deventer:

 • Ma: gesloten
 • Di: 10:00 tot 18:00
 • Wo: 10:00 tot 18:00
 • Do: 10:00 tot 21:00
 • Vr: 10:00 tot 18:00
 • Za: 10:00 tot 17:00

Hengelo:

 • Ma: 10:00 tot 17:30
 • Di: 10:00 tot 17:30
 • Wo: 10:00 tot 17:30
 • Do: 10:00 tot 21:00
 • Vr: 10:00 tot 17:30
 • Za: 10:00 tot 17:00

Garantie

Op atomizers, cartomizers en clearomizers rust géén garantie, anders dan de zogenaamde “DOA” garantie: Death On Arrival. Bij ontvangst van uw producten dient u deze te testen en wanneer onverhoopt mocht blijken dat een geleverde atomizer niet naar behoren werkt dient u dit binnen 1 werkdag na ontvangst van uw product aan ons te melden. Na melding stuurt u uw defecte onderdeel retour naar het door ons opgegeven adres, waarna wij het onderdeel kostenloos voor u zullen vervangen.

 Op batterijen en opladers rust 3 maand garantie.

 Het bovenste gedeelte van de sigaret, de zogenaamde “atomizer”, is een onderdeel dat aan slijtage onderhevig is. Dit onderdeel zult u dan ook regelmatig dienen te vervangen. Vooraf is het moeilijk aan te geven hoelang u ongeveer met een atomizer kunt doen. Dit is nl. mede afhankelijk hoe intensief u uw elektronische sigaret gebruikt. De levensduur van een atomizer kan daardoor varieren van 1 week tot 3 maand.

Atomizers worden in de fabriek, voordat ze ingepakt en verzonden worden, altijd eerst getest met testliquid. Bij aankomst van uw producten kan het daarom ook zijn dat deze testliquid uit de atomizer is gelopen waardoor de verpakking nat is. Dit kan verder geen kwaad; gewoon even de atomizers droogdeppen met een tissue voordat u ze in gebruik neemt.

 Wij leveren tevens Clearomizers (cartomizers). Dit is een atomizer en cartridge ineen. Op cartomizers rust alleen DOA garantie: Death On Arrival. Cartomizers kunnen een beperkt aantal keren hergebruikt worden, daarna dient u ze te vervangen. Zorg er ALTIJD voor dat, bij het in gebruik nemen van een nieuwe cartomizer, u deze 10 minuten laat liggen nadat u de cartomizer gevuld heeft met liquid! Dit is noodzakelijk om de wick gelegenheid te geven om de liquid goed op te nemen. Wanneer u dat niet doet kan er direct een verbrande smaak optreden.